Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Ana Birchall, mesaj către Viorica Dăncilă: Insulta e declarația înfrângerii

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Politic Stirile zilei , at 17 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Ana Birchall a postat, pe pagina sa de Facebook, mesajul „Insulta e declarația înfrângerii”, asta după ce Viorica Dăncilă a declarat că fostul ministru al Justiției este „supărată și frustrată” pentru că a fost exclus din PSD

De la excluderea Anei Birchall din PSD au existat câteva schimburi de replici între Viorica Dăncilă și fostul ministru al Justiției.

”Eu nu sunt în campanie cu doamna Birchall. E supărată că a fost exclusă din partid. Eu nu trebuie să îi răspund. Nu eram premier atunci. Ordonanța 13 a fost declarată constituțională. E o încercare de distragere a atenției. Dacă întreabă președintele și vine la dezbatere, o să îi răspund lui la orice întrebare.E regretabil că această doamnă încearcă să învârtă cuțitul în rană, pentru că sunt mame care își așteaptă copii să se întoarcă acasă, sunt mame rănite. Dacă voia să facă aceste lucruri, le adoptam. Nu a avut nicio inițiativă ca să fie respinsă. Gura este foarte mare, dar adevărul este mult mai important. Nu am respins nicio propunere care să fie legată de cazul Caracal. Nu intru într-o dispută cu această doamnă. Îi înțeleg frustrările. Nu are credibilitate pentru noi și nici nu a avut.”, a spus Viorica Dăncilă, după ce Birchall a postat pe Facebook un mesaj prin care îl atacă pe fostul premier.

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW