Saturday, December 2, 2023
Jurnalism corect


Ana Birchall îndeamnă oamenii să iasă la vot: Îmi doresc o Românie a valorilor europene și transatlantice

By Madalina Balaceanu , in Justitie Stirile zilei , at 10 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, îndeamnă oamenii să iasă la vot. Aceasta a declarat că „fiecare vot este o cărămidă importantă adăugată la fundația modelului de președinte pe care România îl va avea pentru următorii ani”.

„În această zi scăldată generos de razele soarelui, am mers cu încredere la vot, pentru că îmi doresc o Românie a valorilor europene și transatlantice.

Buletinul de vot este biletul către o destinație a demnității și prosperității pe care toți românii o merită și la care au muncit din plin. Am votat pentru români și România meritocrației, a profesionalismului, a respectului față de lege și domnia legii!

Votul este o datorie pe care o îndeplinesc cu optimism și îmi doresc ca fiecare dintre dumneavoastră să utilizați acest drept fundamental pentru a contribui la România aspirațiilor noastre.

Fiecare vot este important, fiecare vot contează. Fiecare vot este o cărămidă importantă adăugată la fundația modelului de președinte pe care România îl va avea pentru următorii 5 ani. Prin votul de astăzi fiecare român poate contribui activ și decisiv la viitorul României!”, a declarat Ana Birchall pentru mainnews.ro.

Singurul ministru din fostul Guvern PSD lăudat de către liberali îndeamnă românii să iasă la vot pentru că „România are un potențial enorm ce așteaptă să fie descătușat”.

„Sper ca în această zi să ne regăsim puterea de a fi uniți în jurul acelor obiective și valori care ne reprezintă și care ne pot reda locul binemeritat în lume. România are un potențial enorm ce așteaptă să fie descătușat.

Vă invit să votăm pentru o Românie în care valoarea, profesionalismul si cinstea să primeze!  Îndemnul meu se îndreaptă atât către tinerii care abia au pășit pe scena maturității, dar și către cei vârstnici, a căror înțelepciune și experiență reprezintă o comoară ce trebuie valorificată în beneficiul unui viitor mai bun.

Vă invit să mergeți la vot! Viitorul României depinde de fiecare dintre noi!”, a declarat Ana Birchall.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW