Friday, February 3, 2023
Jurnalism corect


Ana Birchall: În viață este important să câștigi, dar este important și să știi să pierzi cu eleganță

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 28 septembrie 2020 Etichete: ,

Ana Birchall a transmis un mesaj celor care au avut de pierdut în urma alegerilor locale. Fostul ministru îi îndeamnă pe pierzători să analizeze motivele pentru care nu au fost aleși, înainte de a reîncepe lupta politică.

Ana Birchall este de părere că cei care au pierdut la alegerile locale de duminică ar trebui să facă un pas în spate și să analizeze motivele pentru care nu au fost aleși de către cetățeni, iar abia apoi să înceapă să-i atace pe cei ce au câștigat.

Fostul ministru îi arată cu degetul pe cei care continuă să-și atace adversarii politici.

Se spune ca „Învingătorul e preocupat de victorie, învinsul e preocupat de învingător”. În viață este important să câștigi, dar este important și să știi să pierzi cu eleganță. În aceste zile post-electorale, să ne uităm în jurul nostru cu respect dar și cu reale așteptări spre învingători, dar să ridicăm și o sprânceană către cei care nu au învățat să piardă și arată o lipsă crasă de caracter continuând să arunce cu noroi în adversarii politici. Oameni buni, recunoașteți când lupta s-a terminat și opriți-vă puțin să analizați ce ați greșit în ochii electoratului și de ce nu ați fost voi votați. Asumați-vă greșelile și abia apoi puteți să reîncepeți lupta politică, daca țineți morțiș. Cei ce nu vor învăța această lecție dureroasă, vor ajunge mai devreme sau mai târziu pe fărașul istoriei”, susține Ana Birchall, printr-o postare pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Gabriela Firea: Candidatul dreptei ar merita locul întâi pentru manipulare

Se spune ca „Învingătorul e preocupat de victorie, învinsul e preocupat de învingător”. În viață este important să…

Publicată de Ana Birchall pe Luni, 28 septembrie 2020

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW