Monday, March 4, 2024
Jurnalism corect


Ana Birchall: Firea tace mâlc și nu clarifică de ce pagina mea a fost invadată de postaci angajați ai PMB. Nu vă chinuiți să ștergeți urmele, s-ar putea ca astfel să comiteți și alte infracțiuni

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 16 iunie 2020 Etichete: , , ,

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, „tace mâlc” și nu comentează acuzațiile aduse cu privire la pagina de Facebook a Anei Birchall, care susține că a fost invadată de „postaci ai Primăriei Capitalei plătiți din bani publici”. „O tăcere cel puțin suspectă”, susține fostul ministru al Justiției.

„Au trecut iată 10 zile și doamna primar general Firea tace mâlc și nu clarifică de ce pagina mea de facebook a fost invadată de postaci angajați ai Primăriei Capitalei! O tăcere cel puțin suspectă, având în vedere gravitatea faptelor care trebuie lămurite și mai ales că vorbim totuși de cheltuirea banilor publici în alte scopuri decât cele legale! Întrebare ajutătoare pentru doamna Firea: oare angajații Direcției Urbanism a Primăriei Capitalei au rezolvat toate problemele de urbanism ale bucureștenilor și nu mai aveau altă treabă decât să se ocupe, în timpul programului, pe la început de iunie de exemplu, de „arhitectura” paginii mele de facebook?”, scrie Birchall pe Facebook.

Fostul ministru a declarat că a salvat comentariile și le va păstra pentru a le comunica autorităților competente.

„P.S. Nu vă chinuiți să stergeți urmele, nu de alta, dar s-ar putea ca astfel să comiteți și alte infracțiuni informatice. Toate informațiile relevante, inclusiv capturile de ecran, au fost deja salvate de oameni pricepuți în domeniu și sunt puse la păstrare în vederea comunicării lor către autoritățile competente! Sper ca angajații în cauză să înțeleagă că refuzul de a divulga autorităților astfel de fapte, mai devreme sau mai târziu, se va termina cu răspunderea în fața legii!”, a mai precizat Ana Birchall.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW