Monday, May 23, 2022
Jurnalism corect


Ana Birchall, fostul ministru al Justiției: Plec cu fruntea sus/Am fost sub presiuni

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 5 noiembrie 2019 Etichete: , , ,

Ana Birchall spune că pleacă de la conducerea ministerului Justiției cu fruntea sus și că în ciuda presiunilor instituția și-a îndeplinit responsabilitatea față de români. Marți are loc ceremonia de preluare a madatului de ministu al Justiției de către Cătălin Predoiu.

„Sigur că am făcut un bilanț. Deși dacă poate ne uităm fizic au fost doar 6 luni dar cred că din punct de vedere al intensității și a ceea ce am făcut, se simte ca o perioadă mult mai lungă. Plec din fruntea ministerului cu fruntea sus. Cred că n-am făcut altceva decât să asigurăm buna funcționare a ministerului dar și a celorlalte instituții cu care colaborăm. Cred că ne-am îndeplinit responsabilitatea față de români, în ciuda faptului că am fost sub presiuni”, a spus Ana Birchall.

Cătălin Predoiu preia portofoliul de la ministerul Justiției de la Ana Birchall. Predoiu a mai ocupat funcția între 2008 și 2012, fiind unul dintre cei mai longevivi miniștri de după căderea comunismului. În primul rând, noul ministru va trebui să propună șefi la DNA, DIICOT și Parchetul General. Mai multe aici.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW