Sunday, July 3, 2022
Jurnalism corect


Ana Birchall, după ce instanța a admis eliberarea condiționată a afaceristului Ioan Niculae: Poate domnul Stelian Ion are curaj și propune spre adoptare modificările legislative

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 mai 2021

Ana Birchall a reacționat, după ce instanța a decis eliberarea condiționată a afaceristului Ioan Niculae, la mai puțin de 3 luni de la încarcerare. Fostul ministru al Justiției îl acuză pe fostul prim-ministru al Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, că a blocat propunerile de modificare a condițiilor pentru acordarea eliberării condiționate. 

Din păcate am avut dreptate si astăzi s-a întâmplat exact ce am spus eu încă din 20 februarie 2021 când alertam că domnul Niculae s-a întors de bunăvoie pentru ca să facă cerere de liberare condiționată iar așa cum este acum legislația probabil că are șanse să îi fie și aprobată. Uite ca azi i s-a aprobat în prima instanță, confirmând că in februarie s-a predat de bunăvoie doar pentru ca la nici 3 luni să ceară și să i se aprobe liberarea condiționată!”, a scris Ana Birchall, pe Facebook.

Fostul ministru al Justiției o acuză pe Viorica Dăncilă că a blocat propunerile de modificare a condițiilor pentru acordarea eliberării condiționate, pentru că se aplicau și în cazuri de corupție.

Poate totuși actualul ministru al Justiției, domnul Stelian Ion, are curaj și propune spre adoptare modificările legislative inițiate și asumate de mine! Le are în minister! Doar să aibă curajul să își pună semnătura pe ele și să le adopte în Guvern! Astfel, FAPTIC, se împiedică folosirea abuziva a dreptului de liberare condiționată”, a adăugat fostul ministru al Justiției.

CITEȘTE ȘI: Instanța a decis eliberarea condiționată a afaceristului Ioan Niculae, la mai puțin de trei luni de la încarcerare

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW