Wednesday, June 12, 2024
Jurnalism corect


Ana Birchall: Am votat pentru români și pentru România meritocrației, a profesionalismului, a respectului față de lege și față de domnia legii

By Redactia , in Politic Stirile zilei , at 6 decembrie 2020

Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei, a declarat, duminică, după ce a votat, că şi-a exercitat dreptul în vederea contribuirii la o Românie a „meritocraţiei, a profesionalismului, a respectului față de lege și față de domnia legii”.

„Am votat astăzi cu speranța că, în următorii 4 ani cel puțin, valoarea, profesionalismul, cinstea, buna credință și bunul simț vor întări România pe drumul ei pro-european și pro-atlantic. România trebuie să redevină o țară normală, o țară care se dezvoltă, o țară pentru care fiecare cetățean contează. În votul de astăzi stă puterea fiecăruia dintre noi de a contribui la reconstrucția și dezvoltarea țării noastre pe o bază a valorilor europene și transatlantice. Am votat pentru români și pentru România meritocrației, a profesionalismului, a respectului față de lege și față de domnia legii!

Și votul dumneavoastră contează și de aceea vă îndemn să nu-l irosiți, ci să mergeți la urne și să puneți ștampila acolo unde vă dictează conștiința.
Cu toții vrem să ne fie bine la noi în țară, dar pentru aceasta este nevoie ca România să redevină un loc unde să se trăiască ușor, frumos și bine.
Am votat azi și cu gândul la milioanele de români care, dintr-un motiv sau altul, sunt departe de țara lor. Votul de astăzi este într-un fel un vot și pentru ei, un vot care poate însemna încă un pas, unul mare și foarte important, în demersul de a le crea premisele pentru a reveni acasă. Pentru că, pentru fiecare român, România înseamnă ACASĂ.

Vă invit să votăm pentru o Românie pe care să o dezvoltăm împreună! Să votăm pentru o Românie a normalității, o Românie în care valoarea, profesionalismul si cinstea să primeze! Să votăm pentru un viitor în care familia, tradiția și credința rămân valori fundamentale ale unui popor parcă prea des încercat!
Îndemnul meu se îndreaptă atât către tinerii care abia au pășit pe scena maturității, dar și către cei vârstnici, a căror înțelepciune și experiență reprezintă o comoară ce trebuie valorificată în beneficiul unui viitor mai bun.
Sper ca în această zi să ne regăsim puterea de a fi uniți în jurul acelor obiective și valori care ne reprezintă și care ne pot reda locul binemeritat în lume. România are un potențial enorm ce așteaptă să fie descătușat.

Buletinul de vot este biletul către o destinație a demnității, a dezvoltării și a prosperității pe care toți românii o merită! Vă invit să mergeți la vot!
Viitorul României depinde de fiecare dintre noi!”, susţine fostul ministru al Justiţiei.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW