Saturday, April 1, 2023
Jurnalism corect


Ambasadorul SUA la București: România are nevoie de lideri vizionari, precum Iohannis și Orban, pentru a depăşi provocările care urmează

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 7 februarie 2020 Etichete: , ,

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a spus, vineri, cu ocazia unei vizite la fabrica Ford din Craiova, că România are nevoie de lideri vizionari, precum președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban, pentru „a depăşi provocările care urmează şi pentru a conduce ţara spre o renaştere modernă”.
„Cred că povestea Ford este un exemplu excelent a ceea ce se poate întâmpla dacă Statele Unite şi România lucrează împreună. (…)Investitorii angajează şi pregătesc muncitori, colaborând cu Guvernul pentru a dezvolta o Românie mai sigură din punct de vedere economic, nu doar pentru elita educată, ci pentru toţi muncitorii. România a făcut paşi importanţi şi are potenţialul să devină lider regional. Însă pentru a valorifica acel potenţial, mai este nevoie de muncă. Va fi nevoie de lideri vizionari, precum preşedintele Iohannis şi prim-ministrul interimar Orban pentru a depăşi provocările care urmează şi a conduce această ţară spre o renaştere modernă a României, o renaştere nu doar a economiei, ci a tuturor faţetelor vieţii româneşti”, a spus Adrian Zuckerman. 
sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW