Saturday, July 24, 2021
Jurnalism corect


Ambasada Olandei, despre crima din Dâmbovița: Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 septembrie 2019 Etichete: , , , ,

Ambasada Olandei la București a postat, luni, un mesaj pe Facebook prin care anunță că autorităților olandeze sunt pregătite să le ajute pe cele din România, în privința cazului fetiței de 11 ani din Gura Șuții, Dâmbovița, unde un cetățean olandez este principalul suspect.

„Cu mare regret, Ambasada Regatului Olandei a aflat despre moartea tragică a unei tinere fete din Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt gata să îşi ajute partenerii români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, a anunţat, luni, pe pagina de Facebook, Ambasada Olandei la Bucureşti.

Reacția ambasadei vine după ce un copil în vârstă de 11 ani nu a mai ajuns acasă, vineri, de la școală. Copila a fost găsită duminică, decedată, pe un câmp din comunica Produlești.

Șeful Poliției Române, Liviu Vasilescu, a declarat, luni, că Johannes V., olandezul în vârstă de 47 de ani este cunoscut ca având un cazier bogat: infracțiuni cu violență, conducere sub influența băuturilor alcoolice și agresiuni sexuale.

Autoritățile române l-au contactat pe Facebook pe Johannes V. Acesta deja era ieșit din România. A recunoscut că a fost în țară, în zona respectivă ca turist.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW