Saturday, May 21, 2022
Jurnalism corect


Alți doi angajați ai Penitenciarului-Spital Jilava au fost infectați cu Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 24 iunie 2020 Etichete: , ,

Una dintre cele două persoane arestate preventiv și transferate la Penitenciarul-Spital Jilava a fost declarată vindecată de coronavirus, după ce a fost raportată ca fiind bolnavă, conform ANP. Pe de altă parte, alți doi angajați ai Penitenciarului Spital Jilava s-au infectat cu Covid-19.

”Vă informăm că una dintre cele două persoane arestate preventiv confirmate COVID-19 în data de 11.05.2020 şi transferate temporar de la un Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava a fost retestată, conform metodologiei, iar rezultatele obţinute au fost negative. Persoana în cauză a fost declarată vindecată, va fi externată şi va reveni în custodia organelor judiciare”, a transmis, miercuri, ANP.

Pentru cea de-a doua persoană, se menţine conduita terapeutică, până la vindecare.

”Totodată, vă aducem la cunoştinţă că alţi doi angajaţi ai Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Cei doi poliţişti de penitenciare fac parte din grupul de contacţi atribuit cazului raportat la nivelul unităţii în data de 23.06.2020. Pe durata efectuării serviciului, aceştia au purtat echipamentul de protecţie (mască, mănuşi)”, a precizat ANP.

Administraţia unităţii aplică, în continuare, recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov şi măsurile stabilite în cuprinsul metodologiei de intervenţie a sistemului penitenciar.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW