Sunday, April 5, 2020
Jurnalism corect


Anchetă după altercația dintr-un centru de carantină din Pitești. Jandarmii au fost nevoiți să intervină

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 20 martie 2020 Etichete: , , , ,

Trei persoane aflate în carantină în Pitești au fost implicate într-un conflict pentru aplanarea căruia a fost nevoie de intervenția jandarmilor. Oamenii legii au deschis un dosar penal.

Cercetările vizează fapta de zădărnicirea combaterii bolilor.

În data de 17.03.2020, în jurul orelor 21:20, trei persoane care se aflau carantinate într-un imobil situat pe raza mun. Pitești, ar fi fost implicate într-o altercație, împrejurare în care aceștia ar fi părăsit camerele în care erau cazați, activitate care ar putea avea ca efect eventuala răspândire a unei boli infectocontagioase, întrucât prin acţiunea de părăsire a acestor camere, au fost nerespectate măsurile dispuse pentru prevenirea răspândirii acestei boli”, au transmis anchetatorii.

Procurorii susțin că niciuna din cele trei persoane nu a părăsit imobilul în care erau cazate iar jandarmii care asigurau paza au intervenit pentru a calma spiritele.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Citeste si:  După ce au fost picați la concursul pentru posturile cheie din marile parchete, doi procurori se retrag din funcțiile interimare pe care le dețin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW