Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Alexandru Rafila, despre candidatura sa la alegerile parlamentare: Am considerat că am suficient de multă experienţă să pot să ajut

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 octombrie 2020 Etichete: , ,

Alexandru Rafila, proaspăt ales candidat al PSD pentru alegerile parlamentare, susține că intrarea în politică a fost un pas dificil pentru el. Reprezentantul României de la OMS consideră că are suficientă experiență pentru a ajuta România.

A fost un pas dificil pentru mine, recunosc, dar, pe de altă parte, având în vedere că am avut o carieră administrativă în spate, am considerat că am suficient de multă experienţă să pot să ajut, nu neapărat PSD, să pot să ajut această ţară, împreună cu mulţi alţi colegi, încât să putem să avem o legislaţie în domeniul sănătăţii care să facă posibilă şi pentru oamenii din România un deziderat la care noi suntem parte, dar, din păcate, nu l-am atins: accesul universal la servicii de sănătate. Adică, fiecare om din această ţară să poată să obţină atunci când are nevoie, unde are nevoie, fără să îl împovăreze financiar, serviciile medicale de care ar trebui să beneficieze. E dificil, trebuie câteva ingrediente, în primul rând este nevoie de o legislaţie, este nevoie de oameni care să implementeze acea legislaţie, de finanţare şi poate mai presus de orice cred că este vorba despre buna credinţă în aceste demersuri”, a declarat Alexandru Rafila, într-o conferință de presă susținută la sediul PSD.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW