Wednesday, May 22, 2024
Jurnalism corect


Alexandru Cumpănașu, titlu de doctor onorific primit de la o universitate din Ucraina: Candidații la prezidențiale să mi se adreseze corespunzător studiilor

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 14 octombrie 2019 Etichete: , ,

Alexandru Cumpănașu susține că a primit un titlu de doctor onorfic (doctor honoris causa) de la o universitate din Ucraina. Candidatul la prezidențiale spune că i s-a atribuit această distincție pentru „meritele avute în timpul invaziei Peninsulei Crimeea de către Rusia”.

„Dragi români. După ce și-au înghițit limba mercenarii care spuneau că nu am studii superioare prin publicarea de către mine a diplomei mele de absolvire (ziceai că-s de la ospiciu: HÂRTIA, HÂRTIA. DAȚI-NE HÂRTIA…), astăzi mai am o SURPRIZĂ pentru candidații analfabeți în materie de politică externă și geopolitică și mercenarii lor: am primit cea mai înaltă distincție pe care un candidat român putea să o primească din partea unei universități: Titlul de DOCTOR HONORIS CAUSA al Universității Taurida Național University din Ucraina pentru meritele avute în timpul invaziei Peninsulei Crimeea de către Rusia! Această distincție este cel mai înalt grad academic ce poate fi primit de o persoană pentru merite aduse societății!!!

Este o imensă onoare pentru mine cu atât mai mult cu cât Iohannis a tăcut complice la momentul invaziei că de altfel TOȚI candidații actuali la Președinție. Am fost alături atunci de Ucraina și ucraineni dar și de cei peste 400000 de români ce încă locuiesc în Ucraina. Am luat atitudine publică în nenumărate articole, declarații publice și am invitat în emisiunea Ambasador România pe ambasadorul Ucrainei la București în repetate rânduri pentru a descrie poporului român ororile comise în războiul din Ucraina. Spre deosebire de Iohannis, USR sau PSD nu am avut teamă să fiu categoric pentru că nu aveam „prieteni” de afaceri și finanțatori implicați în Ucraina și nu știau cum să nu supere Rusia. ( pentru cunoscători…)

P.S.: O să-l rog pe Iohannis și restul candidaților și istericilor pe care i-am lăsat să-mi facă reclamă criticându-mă să respecte etichetă academică și să mi se adreseze corespunzător studiilor:))): Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpănașu”, a scris Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW