Saturday, September 23, 2023
Jurnalism corect


Alexandru Cumpănașu, suspendat din funcția de vicepreședinte al Fundației Colegiului Național de Apărare

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 27 septembrie 2019 Etichete: ,

Fundația Colegiului Național de Apărare a anunțat că se delimitează de ultimele afirmații publice ale lui Alexandru Cumpănașu și a luat decizia de a-l suspenda pe acesta din funcția de vicepreședinte.

„Fundația Colegiului Național de Apărare se delimitează de ultimele afirmații publice ale domnului Alexandru Cumpănașu, considerându-le nepotrivite și în neconcordanță cu valorile și principiile morale promovate de organizație. Afirmațiile domnului Alexandru Cumpănașu au fost făcute în nume personal, fără mandatul sau consultarea prealabilă a board-ului Fundației Colegiului Național de Apărare.

Până la lămurirea situației, Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare a decis suspendarea domnului Alexandru Cumpănașu din funcția de vicepreședinte.
Consiliul director al Fundației Colegiului Național de Apărare”, a transmis, pe Facebook, Fundația.

Reacția vine după ce, jurnaliștii mainnews.ro, au intrat în posesia CV-ului lui Alexandru Cumpănașu, din care a reieșit că nu are diplomă de licență. Bărbatul a amenințat că-i va da în judecată pe toți cei care mai formulează o singură acuzație împotriva lui „fără să aibă probe”.

Potrivit Timpolis, în declarațiile publice și în CV, Alexandru Cumpănașu menționează că a predat la Colegiul Național de Apărare al Universității Naționale de Apărare și că, la același colegiu, este absolventul unui curs de securitate națională. Universitatea, în schimb, infirmă aceste afirmații.

Deși în CV scrie că Alexandru Cumpănașu a absolvit un curs la Colegiul Național de Apărare, ofițerul de informare și relații publice, căpitanul Cristian Barna, susține că nu a absolvit niciun curs.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW