Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Alexandru Cumpănașu ia în calcul sa candideze la președinție: Nu îmi doresc decât doi ani la Cotroceni. Voi rade de pe fața pământului toate clanurile din România

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 29 august 2019 Etichete: , , ,

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, se consultă online cu cetățenii pentru a hotărî dacă este cazul să candideze la alegerile prezidențiale. Acesta a spus că va face un exercițiu, rugând românii care îl vor președinte să îi semneze propria listă cu semnături, iar în urma rezultatelor va lua o decizie în acest sens.

„Pentru a arăta și pentru a convinge pe oricine că nu îmi doresc să fiu prizonierul unui scaun de la Cotroceni vă spun acum, că în măsura în care voi lua decizia de a candida la prezidențiale, eu nu îmi doresc decât doi ani la Cotroceni. Dacă voi ajunge acolo, doi ani sunt suficienți. O funcție de dragul funcției și de dragul de a fi președinte pentru mine nu are niciun farmec. În doi ani de zile, sau după doi ani, îmi voi da demisia, dacă voi candida și dacă voi câștiga, în doi ani, dragi români, voi rade de pe fața pământului toate clanurile din țara asta.”, a spus Alexandru Cumpănașu, într-un live pe Facebook.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW