Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Alexandru Coita și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 4 august 2020 Etichete: ,

Preşedintele Partidului Republican din România, Alexandru Coita, şi-a anunţat marţi candidatura la Primăria Capitalei. Acesta a fost membru până de curând al formațiunii Platforma Social Liberală împreună cu fostul ministru PSD al IMM-urilor, Ilan Laufer, care la rândul său și-a anunțat candidatura pentru Primăria Capitalei.

„Am venit azi în faţa voastră, dragi bucureşteni, să vă anunţ că de astăzi aveţi o alternativă pentru Primăria Generală a Capitalei. Am decis să îmi lansez candidatura după ce am aşteptat zile, săptămâni, să vină un om mai bun, un om mai competent decât mine şi să îşi asume această candidatură. În cele din urmă, Partidul Republican şi cu mine am decis că Bucureştiul are nevoie de o alternativă, că avem datoria să oferim oamenilor această alternativă şi mi-am asumat eu să fiu această alternativă”, a declarat Coita, la evenimentul de lansare a candidaturii sale, care a avut loc în Piaţa Universităţii, citat de AGERPRES.

Coita a adăugat că Bucureştiul are nevoie de „altceva” şi că merită „un om normal” la Primăria Generală.

„Bucureştiul în acest moment este un oraş european ajuns la capătul puterilor. Este un oraş pe care s-a aşternut praful, este oraşul unor proiecte care au fost iniţiate şi abandonate, o metropolă care se laudă cu inaugurarea unor proiecte de infrastructură care trebuiau terminate acum mulţi ani. În 10 ani am terminat trei poduri, două pasaje şi am pus zece dale pe trotuare şi cam atât. Este ceva? Da, este ceva. Este mult? Nu. Este foarte puţin faţă de potenţialul Bucureştiului, faţă de ce poate Bucureştiul să ofere. Eu sunt bucureştean, sunt născut în Bucureşti, am crescut în Bucureşti, am plecat din Bucureşti să fac studii în străinătate, în Statele Unite, în Marea Britanie, în Franţa şi în Italia şi m-am întors în Bucureşti pentru că aici este pentru mine acasă. A venit momentul să ofer ceva înapoi Bucureştiului. Candidatura mea la Primăria Generală este un semnal pentru toţi aceia care aşteptau alternativă, care s-au săturat să vadă cum stratul gros al prafului nepăsării se aşterne peste acest oraş minunat. Mesajul meu este acela că a venit vremea să luăm o cârpă groasă, să facem curăţenie şi să ştergem praful de pe Bucureşti”, a afirmat Coita.

Până acum la Primăria Capitalei și-au mai anunțat candidatura Gabriela Firea, actualul primar, și Nicușor Dan, din partea PNL și USR PLUS. De asemenea, sunt așteptate să își desemneze un candidat în perioada următoare PMP și Pro România. Alegerile vor avea loc pe 27 septembrie 2020.

Sursa foto: Facebook / Alexandru Coita

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW