Sunday, February 25, 2024
Jurnalism corect


Alexandra Măceșanu a încercat să o sune și pe mama ei, între apelurile către 112/ Telefonul nu avea credit

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 18 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Alexandra Măceșanu, tânăra de 15 ani răpită de Gheorghe Dincă, a încercat să o sune din locuința în care era sechestrată pe mama sa, de două ori, însă nu a avut credit pe telefonul găsit în casa bărbatului, potrivit rechizitoriului întocmit de procurori și obținut de mainnews.ro.

Între apelurile către 112, în care anunța că a fost răpită, sechestrată și violată, Alexandra Măceșanu a încercat să ia legătura și cu mama ei, însă telefonul nu dispunea de credit.

 „Victima a indicat faptul că nu cunoștea adresa din mun. Caracal unde se afla, întrucât fusese legată la ochi de răpitorul său, dar că a trecut cu acesta pe lângă dig. Victima a mai arătat că cel care a sechestrat-o s-ar numi Popescu Lucian Gabriel.

În intervalul acesta, la orele 11:09 și 11:10, victima a încercat să apeleze de pe telefonul ce nu dispunea de credit pe mama sa, partea civilă MĂCEȘANU TUDORIȚA MARIANA la numărul de apel (…), conform listingului apelurile având 4 secunde, respectiv 3 secunde”, se arată în document.

Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu rămân în arest preventiv

Pe 17 ianuarie, judecătorii au decis ca Gheorghe Dincă și vecinul său, Ștefan Risipițeanu, să rămână în arest preventive. Cei doi au fost prezentați, vineri, la Tribunalul Olt.

Rechizitoriul trimis de Parchetul General, prin care procurorii DIICOT au cerut trimiterea în judecată, în stare de arest, a lui Gheorghe Dincă și a lui Ștefan Risipițeanu, a fost înregistrat, miercuri, la Tribunalul Olt

Gheorghe Dincă este acuzat de procurorii DIICOT de 8 infracțiuni, printre care trafic de persoane, trafic de minori , viol ( 2 fapte ), omor calificat (2 fapte ), profanare de cadavre sau morminte ( 2 fapte ). Ștfean Risipițeanu este acuzat doar de infracțiunea de viol.

„Respinge cererea de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulată de inculpatul R. Ş.. În baza art. 348 C.p.p. rap. la art. 207 alin. 2 C.p.p. constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive cu privire la inculpații D.G. şi R.Ş.. În baza art. 207 alin. 4 C.p.p, menține măsura arestării preventive dispusă (în cursul urmăririi penale) faţă de inculpaţi. Cu drept de contestație în 48 de ore de la comunicare”, transmit judecătorii.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW