Saturday, June 15, 2024
Jurnalism corect


Alertă pe aeroportul Otopeni. Un român infectat cu coronavirus s-a întors din Spania cu un avion în care se aflau alte 60 de persoane

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 17 martie 2020 Etichete: , , , ,

Alertă pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din București după ce într-un avion care venea din Madrid a fost depistat și un român infectat cu coronavirus. 

Bărbatul a prezentat un certificat medical eliberat de autoritățile spaniole care confirmă infectarea cu noul coronavirus. Acesta nu a respectat recomandarea autorităților spaniole și a refuzat să rămână în autoizolare timp de 14 zile, luând decizia să se întoarcă în România.

Pe parcursul zborului, bărbatul a avut mai multe simptome specifice coronavirusului. Imediat după aterizare, acesta a fost preluat de personalul DSP prezent la aeroport și transportat cu izoleta la INBI Matei Balș.

Aproximativ 60 de persoane s-au aflat la bordul aeronavei cu care a călătorit românul întors din Madrid. Autoritățile lucrează la demararea urgentă a anchetei epidemiologice.

Pasagerii care vin din zonele afectate de Covid-19 au obligația de a se autoizola la domiciliu timp de 14 zile.

sursa foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/alerta-pe-aeroportul-otopeni-un-roman-infectat-cu-coronavirus-s-a-intors-din-spania-cu-un-avion-in-care-se-aflau-alte-60-de-persoane/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW