Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


Alertă într-o mare instanță din cauza coronavirusului. Grefieri: Se judecă cu ”Covidu” în sală

By Robert Madaianu , in Justitie , at 4 noiembrie 2020 Etichete: ,

Sindicatul grefierilor trage un semnal de alarmă și susține că la nivelul Tribunalului Sibiu au apărut mai multe cazuri de coronavirus, iar unii angajați au fost testați târziu și au intrat în sălile de judecată, în ciuda situației.

După ce președintele Tribunalului Sibiu a fost depistat pozitiv, s-au anunțat testări imediate pentru întreg personalul Tribunalului, precum și pentru cel al Judecătoriei Sibiu, potrivit sursei citate.

Managementul defectuos al DSP Sibiu în ceea ce privește gestionarea situației nu trebuia sa ne surprindă, ne surprinde însă atitudinea conducerii instantei în cauza. Astfel, testele s-au efectuat după aproximativ o săptămână de la primul caz confirmat, iar cei testați au intrat în ședințe de judecată fără a avea rezultatul testării”, potrivit SNGJ Dicasterial.

Testele s-au desfășurat pe durata a trei zile. Astfel, susțin grefierii, ultimii testați ar fi intrat în contact direct cu cei testați în primele două zile.

Deci, va dați seama cât de relevante sunt rezultatele! La momentul de fata sunt cel puțin 13 persoane confirmate, iar multora nu li s-au dat încă rezultatele”, se mai arată în mesajul citat.

Foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW