Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Alertă în centrul Capitalei: Un bărbat a amenințat cu un cuțit mai multe persoane

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 22 noiembrie 2019 Etichete: , , , , ,

Un bărbat înarmat cu un cuțit a amenințat mai multe persoane într-o zona aglomerată  din centrul Capitalei.

Atacatorul ar fi o persoană cunoscută cu probleme psihice. Cuțitul ar fi avut o lamă de peste 30 de centimetri. Doi polițiști rutieri, aflați în zonă, l-au pus la pământ pe individ și l-au dezarmat.

Bărbatul ar fi scos cuțitul și ar fi amenințat persoane aflate pe o terasă din zona Pieței Unirii. Nimeni nu a fost rănit.

„La data de 22.11.2019, în jurul orei 19.00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în zona Piața Unirii, au fost sesizați de către doua persoane, cu privire la faptul ca un bărbat care se afla în zona , ar avea asupra sa un cuțit.

Polițiștii s-au îndreptat în direcția indicată, moment în care au observat bărbatul la care au făcut referire cele doua persoane și au constatat ca avea asupra sa, într-o sacoșă, un cuțit cu lama de aproximativ 30 de cm. La momentul interceptării persoana în cauza s-a tăiat la mâna, întrucât a încercat sa ascundă cuțitul pe mâneca hainei. Polițiștii au procedat de îndată la imobilizarea acestuia, solicitându-se totodată prezenta unei ambulanțe în vederea acordării de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost consultat la fata locului de către echipa medicală, nefiind necesara acordarea de îngrijiri medicale ori transportul la spital pentru investigații suplimentare”, potrivit poliției rutiere.

Polițiștii l-au amendat cu 1.300 de lei pentru că a refuzat să se legitimeze și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Individul a fost dus la Secția 14 pentru audieri.

 

Sursă foto: Inquam Photos/ Cornel Putan

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW