Wednesday, September 28, 2022
Jurnalism corect


Alertă în Capitală! Un bărbat decedat a fost găsit în fața Ministerului Muncii/ Poliția Capitalei: Pare a fi un om al străzii

By Daniela Eremia , in Stirile zilei , at 28 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Un bărbat decedat a fost găsit, marți, în fața Ministerului Muncii. Din primele verificări acesta ar fi un om al străzii, potrivit Poliției Capitalei.

Trupul bărbatului, de 30-40 de ani, a fost ridicat de cei de la INML pentru a stabili cauza morții. Acesta nu prezenta urme de violență pe corp.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest deces.

Poliția a fost sesizată prin 112 de către o persoană că în fața Ministerului Muncii se află trupul unui bărbat care se află în stare de inconștiență. Apelul a venit în jurul orei 14:15. La fața locului au sosit echipaje de poliție, dar și un echipaj SMURD care a constat decesul bărbatului. Din primele verificări bărbatul ar fi un om al străzii, cu vârsta cuprinsă între 30-40 de ani. Trupul a fost ridicat de cei de la Institutul Național de Medicină Legală pentru efectuarea unei expertize, să se stabilească cauzele morții. Trupul bărbatului nu prezenta urme de violență. În acest moment colegii mei continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs acest deces”, potrivit unor reprezentanți ai Poliției Capitalei.

Sursă foto: Poliția Română

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW