Wednesday, January 26, 2022
Jurnalism corect


Alertă în Buzău! O româncă întoarsă din Italia a anunțat la 112 că a intrat în contact cu o persoană care ar fi fost infectată cu coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 23 februarie 2020 Etichete: , , ,

O femeie în vârstă de 40 de ani care a venit din Italia, dintr-o localitate aflată în carantină din cauza coronavirusului, este suspectă de infecția cu virusul ucigaș din China. Aceasta a fost preluată la sosirea în Buzău și transportată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, unde i se vor face analizele necesare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, femeia de 40 de ani a sosit cu un autocar din Italia, dintr-o zonă aflată în carantină. După ce a coborât din autocar, aceasta a sunat la 112 și a anunțat că a intrat în contact cu o altă persoană, o bătrână de care avea grijă, internată într-un spital aflat în carantină din cauza coronavirusului.

„În momentul de față, suspecta a fost preluată de o ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, unde cel mai probabil va rămâne în această noapte și va fi monitorizată de către medicii specialiști”, a declarat Irimia, potrivit Digi24.

Autocarul, în care se aflau mai multe persoane, a fost oprit în Buzău, urmând ca toate instituțiile implicate, în cadrul unei ședințe convocate de urgență duminică seara la Prefectura Buzău, să decidă măsurile care sunt necesare în această situație.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW