Sunday, August 14, 2022
Jurnalism corect


Alertă în București: Un bărbat a amenințat că își aruncă mașina în aer la o benzinărie/ În mașină nu se aflau materiale pirothenice

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 17 februarie 2020 Etichete:

Un bărbat a sunat, luni, la 112 și a amenințat că deține material exploziv în portbagajul autoturismului său, pe care intenționează să îl detoneze, putând să cauzeze victime.

Update: În urma verificărilor  s-a constatat că în mașină nu se aflau materiale pirotehnice. Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost internat la o unitate spitalicească pentru investigații de specialitate.

Acesta se află, în prezent, în custodia polițiștilor. Autoturismul a fost depistat în Sectorul 3, în zona Bulevardului Corneliu Căposu, în apropierea unei benzinării.

„Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacuate și a fost constituit un perimetru de siguranță. La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale”, a anunțat Poliția Capitalei.

De asemenea, măsurile specifice sunt aplicate și de către Serviciul Român de Informații prin structura Antitero, precum și prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române.

„Echipa pirotehnica a SRI se afla la fata locului, a fost instituit perimetrul de siguranta si se procedeaza la investigarea pirotehnica a masinii”, a anunțat SRI.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com