Monday, January 17, 2022
Jurnalism corect


Alertă de coronavirus la Palatul Victoria | Doi dintre angajații Guvernului ar fi luat contact cu femeia din București infectată

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 9 martie 2020 Etichete: , ,

În urma anchetei epidemiologice desfășurate în jurul femeii de 42 de ani din București depistată, duminică, cu coronavirus, au apărut suspiciuni provocate de posibilitatea ca pacienta să fi luat contact cu două persoane care lucrează în Guvernul României. 

Conform informațiilor mainnews.ro, femeia de 42 de ani din București depistată pozitiv este angajată la OSIM și a luat contact cu cineva care lucrează la Secretariatul General al Guvernului. Această persoană se află în acest moment în izolare.

A doua persoană cu care femeia infectată a luat contact lucrează ca bucătăreasă la cantina Guvernului, potrivit acelorași surse

„În contextul anchetei epidemiologice care este desfășurată în acest moment în legătură cu femeia de 42 de ani din București, confirmată cu coronavirus (COVID-19) în cursul zilei de 8 martie, sunt desfășurate verificări cu privire la posibili contacți ai persoanei din rândul personalului care desfășoară activități în clădirea Guvernului României.
Facem precizarea că s-au luat măsuri preventive în acest caz, fiind limitat orice contact cu terțe părți pe care l-ar fi putut avea două dintre persoanele, despre care s-ar putea considera că au contact cu femeia de 42 de ani, solicitându-li-se să rămână la domiciliu împreună cu familia”, transmite Grupul de Comunciare Strategică.

sursa foto: Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW