Thursday, March 23, 2023
Jurnalism corect


UPDATE Alarmă falsă cu bombă lângă Guvern. Călătorii au fost debarcați dintr-un autobuz după semnalarea unui bagaj suspect

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 7 octombrie 2020 Etichete: ,

Călătorii dintr-un autobuz care venea de la Aeroportul Henri Coandă au fost debarcați în zona Pieței Victoriei, lângă sediul Guvernului, după descoperirea unui bagaj suspect. A fost alertată echipa de pirotehniști a Serviciului Român de Informații însă până la sosirea acesteia bagajul în cauză a fost revendicat de proprietar.

Știrea inițială

Un bagaj suspect a fost descoperit într-un autobuz STB care venea de la Aeroportul Henri Coandă. În acest moment vehiculul este blocat în Piața Victoriei, lângă sediul Guvernului, iar o echipă de pirotehniști este așteptată să sosească pentru a inspecta bagajul.

„În urma unui apel la 112, a fost semnalat un bagaj suspect în autobuzul 783 din București. Autobuzul este blocat in acest moment undeva in zona Pieței Victoria, către sensul Piața Romana, pasagerii au fost debarcați, zona delimitata. Echipa pirotehnica a Brigăzii Antitero din cadrul SRI se deplasează la fata locului pentru a inspecta bagajul. Vom reveni cu amănunte după finalizarea procedurilor”, a transmis SRI.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW