Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Alertă cu bombă la o școală din Cluj-Napoca

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 21 februarie 2024

Poliția din Cluj-Napoca a fost sesizată, miercuri dimineața, de către directorul unei școli, situată pe strada Henri Barbusse, că ar fi primit un e-mail prin care s-a transmis un mesaj de avertizare, legat de anumite dispozitive care ar putea amenința siguranța persoanelor.

Potrivit ZiuaDeCluj, au fost sesizați polițiștii, în jurul orei 08.15, de către directorul unei unități școlare, situată pe strada Henri Barbusse, cu privire la faptul că ar fi primit un e-mail prin care s-a transmis un mesaj de alertă, referitor la anumite dispozitive care ar putea pune în pericol siguranța persoanelor.

„În acest context, la fața locului au fost trimiși de urgență specialiști din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale – Compartimentul Pirotehnic pentru verificarea aspectelor sesizate și luarea măsurilor necesare.Până la sosirea echipajelor, conducerea unității școlare a dispus evacuarea a aproximativ 70 de persoane. Totodată, ca măsură de siguranță, polițiștii au dispus evacuarea a altor 200 de persoane, aflate într-o clădire de birouri din imediata apropiere”, transmite IPJ Cluj.

În cadrul verificărilor efectuate de polițiști nu au fost identificate elemente sau dispozitive care ar putea pune în pericol siguranța persoanelor.

 

Foto: Inquam Photos / Cornel Putan

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW