Monday, November 29, 2021
Jurnalism corect


Alegeri pentru conducerea PNL București. Florin Cîțu: Cu tot respectul domnule Nicușor Dan, în 2024 voi susţine un candidat liberal / Nicușor Dan: Nu cred că ne putem imagina ce ar fi însemnat ca Gabriela Firea să fie primarul Capitalei

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 24 iulie 2021

Organizația București a Partidului Național Liberal își alege, sâmbătă, conducerea executivă. În cursa pentru funcția de președinte s-au înscris actualul lider al filialei, Violeta Alexandru, susținută de Ludovic Orban, și primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, care beneficiază de susținerea premierului Florin Cîţu.

Cîțu: Cu tot respectul domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Capitalei

Prezent pentru a-l susține pe Ciprian Ciucu, premierul Florin Cîțu i-a transmis primarului general, Nicușor Dan, că va susține un candidat liberal la următoarele alegeri pentru Primăria Capitalei.

„Aceste alegeri sunt despre viitorul PNL în politica din România. Este despre ce vom face noi în următoarea etapă, după 25 septembrie. Eu am spus că vreau să fie cel mai mare partid din România şi asta înseamnă că vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector. Cu tot respectul domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Capitalei. Nu vom mai face compromisuri. Ele costă. Să ştiţi când merg pe stradă, mă întreabă lumea de ce nu e tăiată iarba în nu ştiu ce parc. PNL decontează, desi nu are adminstraţiile. Nimic nu vă oprea domnule primar general să intraţi în PNL, după ce aţi primit susţinerea PNL. Membrii PNL sunt mândri că sunt membri ai PNL şi vom fi de fiecare data. Ciprian te susţin. Am lucrat cu tine înainte şi în acest an. Sunt aici pentru că vom face o echpă puternică, câştigătoare cu toţii. Mă aştept să uneşti Bucureştiul şi împreună vom câştiga”, a afirmat Florin Cîţu.

Nicușor Dan o susține pe Violeta Alexandru

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și-a reiterat susținerea pentru Violeta Alexandru și le-a reamintit liberalilor că hotărârea lui Ludovic Orban de a-i candidatura a fost decisivă pentru detronarea Gabrielei Firea.

„Nu cred că ne putem imagina ce ar fi însemnat ca Gabriela Firea să fie primarul Capitalei pentru cetăţeni şi pentru alegerile parlamentare din 2020. Meritul îi aparţine preşedintelui Orban. Este o onoare pentru mine să fiu susţinut de partidul care a construit România modernă (…). PNL este un partid cu foarte multă expertiză administrativă, este o expertiză de care România şi Bucureştiul au nevoie acum şi în anii care vor urma. Am văzut această expertiză în colaborarea pentru elaborarea programului cu care am câştigat, în colaborarea cu consilierii liberali. (…) Am moştenit o situaţie dezastruoasă, am gestionat o corabie care stătea să se scufunde. Vom reorganiza Primăria Capitalei şi vă invit cu expertiza pe care o aveţi să vă înscrieţi la concursurile care vor urma”, a afirmat Nicuşor Dan, citat de Agerpres.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW