Tuesday, December 1, 2020
Jurnalism corect


Ajutor pentru spitalele din Timișoara. Măicuțele de la Mitropolia Banatului cos 1.000 de cearceafuri și 5.000 de prosoape pentru unitățile sanitare

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 4 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Măicuțele de la Mitropolia Banatului cos 1.000 de cearceafuri și 5.000 de prosoape pentru spitalele din Timișoara, după ce mitropolia a cumpărat doi kilometri de material. Prima tranșă de lenjerie a fost distribuită vineri spre Spitalul Județean din Timișoara.

Prima tranșă de lenjerie de unică folosință realizată de măicuțe din cei doi kilometri achiziționați a fost livrată, vineri, către Spitalul Județean din Timișoara, mai exact Clinica de Anestezia și Terapie Intensivă.

În continuare, măicuțele lucrează pentru a finaliza și celelalte loturi, care vor fi distribuite către alte spitale din Timișoara și Lugoj.

De asemenea, în aceste zile, Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, alături de monahiile de la Centrul Eparhial au făcut o donație Spitalului de Psihiatrie și Măsuri de Siguranță Jebel, județul Timiș, de 1.000 kg de produse alimentar, 1.000 de kg de borcane cu gem și 1.400 de iaurturi, dar și alimente de bază.

Totodată, pentru a amenaja o zonă de triaj pentru pacienții posibili infectați cu coronavirus au fost aduse și șase paturi cu saltelele necesare.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW