Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


Aglomerație la intrarea pe Autostrada Soarelui. Primăria lui Negoiță repară pasajul inaugurat anul trecut

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 5 februarie 2024

Trafic aglomerat la intrarea din București pe Autostrada Soarelui. Circulația pe pasajul de pe autostrada A2, inaugurat anul trecut de Primăria Sectorului 3, este închisă în zilele de luni și marți, în intervalul orar 08:00 – 19:00, pentru executarea unor lucrări la rampele de acces.

Inaugurat cu surse și trâmbițe în iunie 2023, pasajul pasajul de pe autostrada A2 realizat de Primăria Sectorului 3 are deja nevoie de reparați. Sunt probleme cu rampele de acces ale infrastructurii, astfel că traficul se desfășură pe bretelele din zona laterală a pasajului, pe câte două benzi de circulație pe sens.

„La această oră, traficul rutier se desfășoară îngreunat pe sensul de deplasare Constanța-București, între km. 12 – 10, însă echipaje de poliție se află în teren pentru fluidizarea circulației”, a transmis Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Pasajul are o lungime de 344,5 metri și o lățime a carosabilului de 13 metri și a fost realizat de o societate a Primăriei Sectorului 3 (Algorithm Residential S3 SRL). Costul final al construcției a fost de 36,6 milioane lei, fără TVA.                                     

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW