Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Aglomeraţie la ieşirea spre Ungaria, în punctul de trecere a frontierei Nădlac

By news.ro , in Stirile zilei , at 10 iunie 2023 Etichete: , ,

Şoferii de autoturisme care ies, sâmbătă după amiază, din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, către Ungaria, aşteaptă două ore pentru realizarea formalităţilor vamale. La intrarea în ţară este aglomeraţie în punctele de trecere a frontierei de la Nădlac 2 şi Vama Veche, la graniţa cu Bulgaria.

Conform portalului Poliţiei de Frontieră, sâmbătă la orele prânzului şoferii care ies cu autoturismele din ţară către Ungaria pe la Nădlac 2 aşteaptă în medie, 120 minute. În acest punct de trecere a frontierei sunt deschise şase artere rutiere la ieşire din ţară, iar coloana de maşini formată se întinde pe un kilometru.

Şi pe sensul de intrare în ţară punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, amenajat pe autostradă, este aglomerat. Pentru şoferii care intră în România cu autoturismul sunt deschise patru artere rutiere, iar timpul de aşteptare este de o oră.

Mai puţin aglomerat este punctul de trecere a frontierei Nădlac 1.

Tot la intrarea în ţară, coloane de maşini s-au format şi la punctul de trecere a frontierei de la Vama Veche, dinspre Bulgaria către România, unde timpul mediu de aşteptare este de 60 minute şi este deschisă o arteră rutieră.

Sursa foto: Inquam Photos / Casian Mitu

Comentarii