Monday, September 26, 2022
Jurnalism corect


Afaceristul Sorin Strutinsky, condamnat la 10 ani și opt luni de închisoare, s-a predat în Italia

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 11 mai 2021

Omul de afaceri Sorin Strutinsky, condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni de închisoare, s-a predat autorităților din Italia, transmit surse judiciare pentru Main News. 

Afaceristul, considerat un apropiat al fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre, s-a predat la data de 16 februarie 2021 la sediul Squadrei Mobile din Chestura de Poliție din Bologna.

Strutinsky era însoțit de doi avocați, printre care și Cristian di Giusto, cel care i-a reprezentat pe Daniel Dragomir și Alina Bica, două dintre persoanele condamnate definitiv în România și prinse, ulterior, în Italia.

Context

Sorin Strutinsky a fost condamnat definitiv în iulie 2020 pentru pentru comiterea infracțiunilor de trafic de influenta în forma continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare a banilor în formă continuată.

Inițial, afaceristul fusese condamnat pe fond de Tribunalul Constanța la la 7 ani și 4 luni de închisoare pentru trafic de influenta, fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare de bani.

Afaceristul este considerat a fi un apropiat de Radu Mazăre, fost primar al municipiului Constanța, și Nicușor Constantinescu, fost președinte al CJ Constanța.

Strutinsky a fost dat în urmărire de poliție pe 6 iulie 2020.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW