Friday, December 2, 2022
Jurnalism corect


Afaceristul Ioan Bene, condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare, își va ispăși pedeapsa în Italia

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 7 aprilie 2021

Afaceristul Ioan Bene, dat în urmărire internațională pentru o condamnare de 3 ani și 8 luni de închisoare, își va ispăși această pedeapsă în Italia, după ce Tribunalul București i-a admis contestația la executare. 

Bene a fost condamnat pe 31 ianuarie 2018 de Curtea de Apel Cluj pentru dare de mită în dosarul fostului președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu.

A fost dat în urmărire națională și internațională de polițiști deoarece nu a putut fi găsit la domiciliu pentru a fi încarcerat în Penitenciarul Gherla.

Ioan Bene nu este singurul condamnat penal din România care preferă să se predea autorităților italiene, numele său adăugându-se pe o listă din care mai fac parte: Alina Bica, fostă șefă a DIICOT, Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, și Dragoș Săvulescu, fost acționar al clubului de fotbal Dinamo, și fostul europarlamentar Marian Zlotea. Tot în peninsulă și-a găsit refugiul și Mario Iorgulescu, fiul Gino Iorgulescu, după ce a produs un accident de circulație care a dus la moartea unui tânăr de 24 de ani.

Sursa foto: zcj.ro

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW