Saturday, April 13, 2024
Jurnalism corect


Aeroportul Băneasa se va redeschide săptămâna viitoare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 27 iulie 2022

Aeroportul Băneasa, situat în zona de nord a Capitalei, se va redeschide luni, 1 august, cu ocazia aniversării a 110 ani de la inaugurare, a anunțat Directorul Companiei Aeroporturi București, George Dorobanțu, într-un interviu acordat pentru Radio România

Potrivit oficialului, trei companii sunt deja pregătite să înceapă cursele de linie și charter pe Aeroportul Băneasa, printre care și Ryanair, cea mai mare companie low cost din Europa.

„Avem deja trei discuții avansate în stadiu de semnare contracte care să opereze de la Băneasa. Este vorba despre Ryanair care caută soluții pentru a-și crește baza de aeronave din România, vor opera două zboruri din sezonul de toamnă sau iarnă, Air Connect care și-a anunțat intenția să opereze și de pe Băneasa, momentan ei sunt autorizați pentru Otopeni dar vor opera și la Băneasa, pentru zboruri cu aeronave ATR de scurtă distanță. Mai este o companie înregistrată în Republica Moldova, Fly One, pentru curse tip charter, Băneasa – Chișinău” , a declarat George Dorobanțu pentru Radio România.

Reluarea curselor comerciale se face va face după nouă ani în care aeroportul a fost închis pentru aceste zboruri, trecând și printr-un program de modernizare a clădirilor și a echipamentelor aeroportuare.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • As I am looking at your writing, baccaratsite I regret being unable to do outdoor activities due to Corona 19, and I miss my old daily life. If you also miss the daily life of those days, would you please visit my site once? My site is a site where I post about photos and daily life when I was free.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW