Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Adriana Cotel, protejata lui Darius Vâlcov, numită manager interimar al Institutului Clinic Fundeni/ USR: Tupeul Sorinei Pintea este incredibil

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 4 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Adriana Cotel, o apropiată a lui Darius Vâlcov, a fost numită, luni, prin ordin de ministru, manager interimar al Institutului Clinic Fundeni. Aceasta o înlocuiește pe Alina Tănase, care a fost numită manager interimar al IC Fundeni în luna august.

„Începând de astăzi, mandatul meu de manager interimar a încetat. În locul meu a fost numită dna Adriana Cotel. Eu revin în secţia în care muncesc de peste două decenii”, a transmis Alina Tănase.

Emanuel Ungureanu, deputat USR, a criticat dur decizia Sorinei Pintea de numire a Adrianei Cotel în funcția de manager al IC Fundeni.

„Ultima mizerie a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea!

Mincinoasă pesedistă, Pintea a numit-o AZI, prin ordin de ministru, pe fosta țiitoare a lui Vâlcov, fosta președintă CNAS, Adriana Cotel, manager la…Institutul Clinic Fundeni!

PSD trebuie să dispară cu toate pintele și vâlcoavele care sugrumă sistemul sanitar!

Tupeul Sorinei Pintea este incredibil și arată firea rapace și lacomă de putere a acestei doamne, care a păcălit multă lume cu lacrimile de crocodil, produse la comandă, la ore de maximă audiență!”, a scris deputatul USR pe Facebook.

Cine este Adriana Cotel

Adriana Cotel a fost numită în ianuarie la conducerea CNAS, la insistențele lui Darius Vâlcov, potrivit Libertatea. Ulterior, după demisia acestuia din funcția de consilier al premierului Viorica Dăncilă, Cotel a fost demisă din funcție.

Din octombrie 2018 până în ianuarie 2019, aceasta a mai condus și Agenția Națională a Medicamentului. Până la ocuparea acestor funcții extrem de importante pentru sistemul medical, Adriana Cotel nu avea nicio experiență în domeniul politicilor de sănătate.

În perioada în care a fost la șefia ANP și CNAS, CV-ul Adrianei Cotel nu a fost făcut public. Abia după o anchetă a jurnaliștilor de la Recorder aceasta și-a făcut public CV-ul, din care rezultă că anterior acestor funcții nu lucrase niciodată în domeniul sănătății publice, ci doar în vânzări în industria farma.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW