Tuesday, June 25, 2024
Jurnalism corect


Adrian Streinu-Cercel, anunțat oficial drept candidat PSD pentru Senat

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 18 octombrie 2020

Adrian Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Balș, a fost prezentat oficial duminică drept candidat din partea PSD pentru la alegerile parlamentare. Medicul se va afla pe poziția secundă pe lista pentru Senat în circumscripția electorală din Capitală, după Gabriela Firea.

„Am acceptat invitaţia de a participa în Senat la activitatea pe probleme de politici de sănătate. Specialişti trebuie să fie nu numai la nivelul spitalelor, dar şi acolo unde se fac legile care se vor aplica la nivelul unităţilor spitaliceşti. Sistemele de sănătate din lume nu mai seamănă absolut deloc, nimic cu nimic nu mai seamănă, niciun spital nu mai seamănă cu un spital de-adevăratelea. Va trebui să recreionăm aceste sisteme sanitare, inclusiv sistemul sanitar romanesc, şi, din păcate, de la nivelul institutului nu pot face acest lucru, dar de la nivelul Parlamentului sunt convins că pot face acest lucru şi o voi face cu tot dragul pentru români”, a declarat Adrian Streinu-Cercel, într-o conferință de presă susținută alături de Marcel Ciolacu și Gabriela Firea, potrivit Agerpres.

Tot în această săptămână PSD a anunțat că medicul Alexandru Rafila va deschide lista pentru circumscripția din București pentru Camera Deputaților.

Adrian Streinu-Cercel a fost aspru criticat în urmă cu câteva luni după prezentarea unui așa-numit plan prin care persoanele de peste 65 de ani ar fi fost plasate obligatoriu în izolare.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW