Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Adrian Severin o amenință pe Luminița Odobescu: Este cu nume și prenume pe lista țapilor ispășitori, pentru ceea ce se întâmplă în politica noastră externă

By Florea Eva , in Stirile zilei , at 25 aprilie 2024

Fostul ministru de Externe, Adrian Severin, a amenințat-o pe ministra de Externe a României, Luminița Odobescu, în cadrul emisiunii lui Valentin Huțanu de la BZI Iași, sugerând că va fi sacrificată într-o eventuală schimbare a situației internaționale, potrivit ÎnLinieDreaptă.net.

Fostul ministru de Externe, cunoscut drept un promotor al narațiunilor specifice propagandei ruse și condamnat în trecut pentru corupție, sugerează că o anumită schimbare în situația internațională va conduce la reintrarea României în sfera de influență a Rusiei, pe care o consideră rapidă și inevitabilă.

Acesta avertizează că odată cu această schimbare, România va fi pusă în fața unei note de plată, care implică sacrificarea Luminiței Odobescu, actualul ministru de Externe.

Severin sugerează că există două opțiuni pentru Luminița Odobescu: demisia urgentă din funcția de ministru de Externe sau să adopte câteva atitudini pe care apoi, în fața instanțelor care o vor judeca, să le invoce în apărarea sa.

Sper că, dintre cei care ne aud, poate vor transmite mesajul doamnei ministru de Externe Luminița Odobescu, spunându-i că este pe lista pe unul dintre capetele listei celor care vor fi făcuți țapi ispășitori pentru ceea ce se întâmplă în politica noastră externă. În momentul în care o anumită schimbare în situația internațională se va petrece și această schimbare se apropie și în momentul în care această schimbare va produce, va impune schimbări în politica noastră externă. Se vor căuta responsabili pentru dezastrul acestei politici externe, pentru că România va fi atunci pusă în fața unei note de plată foarte, foarte substanțiale. Și trebuie să o anunțăm pe doamna Odobescu că listele cu responsabilii deja sunt făcute și domnia sa, care se bazează pe ideea că dacă slugarărește bine, este ferită de pericole, trebuie să știe că e pe listă cu nume și prenume și are două posibilități, ori să să plece cât mai repede, să demisioneze, sau cealaltă este să adopte câteva atitudini pe care apoi, în fața instanțelor care o vor judeca, să le invoce în apărarea sa. Eu spunem cu toată prietenia, cu toată prietenia, să știe că este în colimator, deja este pusă acolo pentru că vor trebui niște țapi ispășitori sacrificați. Și ea este deja cu nume și prenume pe lista țapilor ispășitori. Poate că nu știe lucrul acesta, mai mult ca sigur că nu știe, dar iată că sper ca cineva să i aducă la cunoștință pentru securitatea personală a domniei sale.”, a transmis Adrian Severin în cadrul emisiunii BZI Iași.

 

 

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea 

 

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW