Thursday, December 2, 2021
Jurnalism corect


Adrian Oros a revenit în Guvernul condus de Florin Cîțu: Fermierii nu trebuie să fie afectați de criza politică

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 15 octombrie 2021

Adrian Oros a decis să își retragă demisia de la Ministerul Agriculturii, înaintată în urmă cu 2 săptămâni. Ministrul interimar al Agriculturii ar fi fost convins la insistențele prim-ministrului interimar Florin Cîțu, potrivit unor surse Main News. 

Din 28 septembrie, de când Adrian Oros a anunțat că își depune demisia, Florin Cîțu nu a numit niciun interimar la conducerea ministerului.

Astfel, Oros a precizat că va renunța la decizie, pentru că este vorba de o perioadă scurtă de timp și că nu vrea să provoace disfuncționalități în sistem.

Fermierii nu trebuie să fie afectaţi de criza politică. Am sperat că vor numi pe altcineva  şi că activitatea va continua fără şocuri inutile”, a declarat Adrian Oros, pentru News.ro.

Adrian Oros face parte din tabăra lui Ludovic Orban din PNL.

Context

Adrian Oros și-a anunțat, marți, 28 septembrie, la doar trei zile după Congresul pentru șefia Partidului Național Liberal, demisia din funcția de ministru al agriculturii.

Printr-un mesaj publicat la primele ore ale dimineții, Adrian Oros l-a criticat pe premierul Florin Cîțu pentru alocările de fonduri reduse de care a beneficiat Ministerul Agriculturii în ultimul an, dar și pentru faptul că în Planul Național de Redresare și Reziliență nu au fost incluse mari proiecte pentru acest sector.

În același timp, Oros a acuzat o presupusă lipsă de implicare a șefului executivului pentru stoparea samsarilor și a vânătorilor de subvenții.

Sursă foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW