Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Adrian Năstase comentează accidentul lui Voican Voiculescu de la Universitate: Aceasta pare a fi „România normală”

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 22 decembrie 2019 Etichete: , , ,

Adrian Năstase a comentat, într-un articol postat pe blogul său, episodul cu Gelu Voican Voiculescu, de sâmbătă, din Piața Universității, când un protestatar l-a lovit cu cârja în cap. Fostul premier îl atacă pe Klaus Iohannis cu această ocazie spunând că „aceasta pare a fi România normală”.

„Astăzi, diversi copii, adolescenti, tineri – care nu erau născuti in 1989 – ne explică ce s-a intâmplat atunci. Pe baza informatiilor distribuite de diverse ONG-uri cu „democracy” in coadă.

Revolutia română nu mai poate fi si nu mai este apărată de cei care au participat la ea. Singurul care o apără, acum, pare a fi Iohannis. La Parlament sau la Timisoara, in Piata Universitătii, el reprezintă acum Revolutia iar jandarmii, sub noua conducere, permit ca Gelu Voican Voiculescu să fie atacat iar agresorul să nu fie retinut. Cei care cunosc istoria interbelică stiu cum s-a trecut de la violenta verbală la violenta fizică.

Aceasta pare a fi „România normală” – o tară in care obiectivul principal al presedintelui  său este distrugerea unui partid ales democratic”, a scris Adrian Năstase.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW