Wednesday, May 19, 2021
Jurnalism corect


ADP Sector 6 organizează un concurs pentru postul de inspector cu studii în Horticultură / Ciucu: Specialiștii trebuie să revină in administrație

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 4 decembrie 2020

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că Administrația Domeniului Public din sector a scos la concurs două posturi pentru funcția de Inspector de specialitate în Horticultură, pentru a superviza toaletarea arborilor.

„Specialiștii trebuie să revină in administrație! Pentru ca să nu mai maltratăm arborii din Sectorul 6 am cerut Administrației Domeniului Public S6, să angajeze persoane cu studii superioare – horticultori – care, conform unei proceduri, să supervizeze toaletarea arborilor. Aceasta arată mai mult cu defrișarea decât cu toaletarea. Prea mulți copaci au fost omorâți din ignoranță. Anuntul este mai jos si pe site-ul ADPUD S6, la secțiunea „cariere”. Dacă cunoașteți oameni cu studii de horticultură, vă rog sa le spuneți despre această oportunitate”, a scris Ciprian Ciucu, pe Facebook.

Redăm în totalitate anunțul ADP Sector 6

„ADMINISTRAŢIA DOMENIULUI PUBLIC ŞI DEZVOLTARE URBANĂ SECTOR 6 BUCUREŞTI organizează la sediul din Intr. Av. Lt. Caranda Ghe., nr. 9, sector 6, în temeiul H.G. nr. 286/2011, completată de H.G. nr. 1027/2014 şi H.G. nr. 427/10.06.2015, CONCURS pentru ocuparea a două posturi contractuale de execuție vacante, pe perioadă nedeterminată, astfel:

Secția Spații Verzi:

2 posturi – Inspector de specialitate

Proba scrisă: 29.12.2020, ora 10:00.

Pentru proba scrisă candidaţii se vor prezenta la sediul instituţiei.

Interviul: data şi ora vor fi comunicate ulterior.

Condiţiile generale: candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute la art. 3 din H.G. nr. 286/2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Condiţiile specifice: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă, domeniul horticol, cu experientă dovedită în lucrări de întreținere/regenerare/formare a coronamentelor arborilor și arbuștilor, minim 3 ani, capacitatea de comunicare, capacitate de a se integra într-o echipă, capacitatea de a utiliza corect vocabularul şi de a folosi limbajul corespunzător exigenţelor care trebuie să caracterizeze documentele elaborate, disponibilitate pentru lucru în program prelungit, în condiţiile legii, deplasări în teren.

Candidaţii pot depune dosarele de înscriere în termen de 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului de ocupare a posturilor.

Calendarul de desfăşurare a concursului, conţinutul dosarului de concurs, bibliografia şi alte date sunt afişate la sediul și pe site-ul instituţiei.

Relaţii la Secretariatul comisiei de concurs : 021/4101681, int. 115”

Specialiștii trebuie să revină in administrație!

Pentru ca să nu mai maltratăm arborii din Sectorul 6 am cerut…

Publicată de Ciprian Ciucu pe Vineri, 4 decembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW