Thursday, December 8, 2022
Jurnalism corect


Adolescentă de 15 ani, răpită de pe stradă. IGPR: A fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism / Tânăra a fost găsită – UPDATE

By Redactia , in Stirile zilei , at 30 noiembrie 2020 Etichete: , , , ,

UPDATE: Fata de 15 ani a fost găsită. Ea le-a spus polițiștilor că a fost plimbată cu mașina și ulterior lăsată în zona gării.

„ÎNCETARE ALERTĂ RĂPIRE COPIL

În ceea ce privește minora de 15 ani, din Odorheiul Secuiesc, a cărei răpire a fost sesizată la data de 30 noiembrie 2020, vă comunicăm că, în această dimineață, aceasta și unchiul său s-au prezentat la sediul Politiei municipiului Târgu Mureș.

De asemenea, minora a declarat verbal că a fost plimbată cu autoturismul prin județul Mureș, după care a fost lăsată într-o autogară din Târgu-Mureș, unde a fost găsită de unchiul său.

S-a dispus încetarea mecanismului „Alertă Răpire Copil”, iar cercetările continuă, în vederea identificării autorilor și stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a fost săvârșită fapta”, informează IGPR.

Știrea inițială

O adolescentă de 15 ani a fost răpită, luni, de pe stradă, în Târgu Mureş, timp ce era însoţită de unchiul ei. Potrivit IGPR, fata ” a fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism”. Poliţia îi caută pe suspecţi, fiind constituită celulă de criză.

„Astăzi, în jurul orei 17.40, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 15 ani, SUKETES EVA, din Odorheiul Secuiesc.

Din cercetări a reieșit, cã minora, în timp ce se afla cu unchiul său, pe strada Bega din Târgu Mureș, a fost luată cu forța de persoane necunoscute și introdusă într-un autoturism de culoare gri, marca Audi, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută.

La fața locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, pentru identificarea autoturismului în cauză.

S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu- se celula de criză.

Cei care pot oferi date, care să conducă la depistarea minorei în cauză, sunt rugați să apeleze nr. unic de urgență 112″, transmite Poliţia Română.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW