Sunday, September 25, 2022
Jurnalism corect


Administrația Prezidențială, după ce Klaus Iohannis a fost surprins fără mască la Bruxelles: Au existat doar unele excepții punctuale, cu durată limitată

By Madalina Balaceanu , in Politic , at 21 iulie 2020 Etichete:

Președintele Klaus Iohannis a fost criticat dur pe site-urile de socializare fiindcă nu a purtat mască la reuniunea Consiliului European. Administrația Prezidențială susține că „purtarea măștii în cadrul ședințelor plenare, cât și alte formate restrânse, a fost opțională, și nu obligatorie”.

„În contextul pandemiei de COVID-19, reuniunea Consiliului European s-a desfășurat în condiții maxime de siguranță sanitară, însă purtarea măștii în cadrul ședințelor plenare, cât și în alte formate restrânse, a fost opțională, și nu obligatorie, așa cum s-a putut observa de altfel din înregistrările video și din fotografiile realizate pe durata Consiliului.

Cu toate acestea, pe parcursul celor 4 zile și 4 nopți de negocieri intense, Președintele României, la fel ca și alți lideri europeni, a folosit masca de protecție, existând doar unele excepții punctuale, cu durată limitată”, susține Administrația Prezidențială.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW