Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Adeverinţe false de vaccinare pentru 10 fotbalişti. Percheziţii la domiciliul unui medic

By Redactia , in Justitie Stirile zilei , at 2 septembrie 2021 Etichete: ,

Un medic de familie este vizat de o anchetă privind eliberarea unor adeverinţe de vaccinare false pentru 10 fotbalişti. Doctorul ar fi eliberat documentele la solicitarea soţului, antrenor la la Asociația Sportivă Fotbal Club Pucioasa.

Trei percheziţii au loc la sediul unui Cabinet Medical Individual din comuna Corbii Mari, sediul Asociației Sportive Fotbal Club Pucioasa și la domiciliul unui medic de familie din comuna Aninoasa, potrivit surselor Main News.

Medicul de familie, o femeie de 47 de ani, instigată fiind de soțul său, președinte și antrenor la Asociația Sportivă Fotbal Club Pucioasa, ar fi implementat în sistem date nereale privind vaccinarea antiCOVID a 10 jucători de la clubul respectiv, eliberandu-le acestora adeverințe de vaccinare false, care le-a permis participarea la competiții sportive, arată sursele citate.

„Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, ce are ca obiect eliberarea ilegală a unor adeverințe de vaccinare anti-COVID-19.

Sunt puse în aplicare 13 mandate de aducere.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie-august a.c., o femeie, în calitate de medic de familie, instigată de un bărbat, ar fi implementat, în sistemul informatic specific, date nereale privind vaccinarea a 10 persoane împotriva COVID-19. Astfel, ar fi fost eliberate adeverințe false de vaccinare și s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru presupusa vaccinare a persoanelor”, transmite IPJ Dâmboviţa.

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW