Monday, May 20, 2024
Jurnalism corect


Acuzații de agresiune sexuală, după un eveniment AUR UPDATE

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 18 septembrie 2023

UPDATE Reprezentanţii AUR au transmis, pentru News.ro, că că singurul incident despre care au cunoştinţă organizatorii în prezent este cel petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie, atunci când minora cazată într-o cameră rezervată invitaţilor a fost găsită într-o stare avansată de ebrietate, iar concomitent părinţii tinerei, alertaţi de felul în care ea discuta la telefon, au sunat la poliţie şi au solicitat intervenţia unui echipaj la faţa locului.

Alianţa pentru Unirea Românilor a pus la dispoziţia poliţiei listele de participanţi şi imaginile video inregistrate pe camerele hotelului, conchide comunicatul de presă al formaţiunii.

Știrea inițială

O minoră în vârstă de 17 ani, care a participat la data de 15 septembrie la o delegație organizată de Partidul AUR în municipiul Constanța, a reclamat la poliție că a fost agresată sexual. 

Potrivit declarației minorei, în cursul nopții de 15 septembrie, a consumat băuturi alcoolice în compania mai multor membri ai delegației. Dimineața, la trezire, a simțit dureri în zona inghinală și a observat urme de sânge, fără a-și aminti detaliile evenimentelor petrecute în timpul nopții.

Minora a refuzat să ofere informații despre identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel. Ancheta se află în desfășurare, iar probe biologice au fost recoltate pentru analize toxicologice și testarea prezenței substanțelor interzise, rezultatul testului rapid pentru droguri fiind negativ.

. Printre cei implicați în acest incident s-ar afla doi bărbați în vârstă de 40 de ani, ambii din comuna Marculesti, județul Ialomita, și fără antecedente penale.

Familia fetei a sesizat autoritățile după ce aceasta a prezentat dureri abdominale și sângerări vaginale la întoarcerea acasă.

Foto: Inquam Photos / Marin Raica

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW