Friday, February 3, 2023
Jurnalism corect


Acuzații aduse Arhiepiscopului Teodosie în scandalul deputatului ex-PSD Bălășoiu

By Ana Teșcan , in Stirile zilei , at 4 octombrie 2022 Etichete: , , , ,

Apar noi informații în cazul deputatului ex-PSD, Aurel Bălășoiu. Gândul a publicat o înregistrare între călugărul-amant al parlamentarului și „Cristi”, tânărul care a apărut alături de Bălășoiu în imaginile compromițătoare. Numele unor prelați sunt pomenite în convorbirea celor doi, ca PS Visarion Bălțat, episcopul de Tulcea, dar și ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

Astfel, călugărul-amant și „Cristi”, tânăr cunoscut pentru că oferă servicii intime domnilor și aflat în atenția procurorilor, aceștia suspectându-l de trafic de droguri, precizează că ÎPS avea o relație amoroasă cu șoferul său.

Ulterior, șoferul ar fi întreținut relații intime și cu Aurel Bălășoiu, ceea ce l-ar fi făcut pe Arhiepiscopul Tomisului să se răzbune pe deputat, după cum spun cei doi.

Călugărul-amant: (…) Iar fii atent! Iar Teodosie are pe șoferul ăla cu el. L-ai văzut? Șoferul ăla cu el, tânăr, frumos.

„Cristi”: Ăla frumos.

Călugărul-amant: Șoferul ăla a avut o relație cu deputatul. S-o sărutat (…) pe la mănăstire, pe lângă Constanța. Ăsta a aflat, Teodosie. Și Teodosie a pus să-l execute pe deputat.

„Cristi”: Cred că Teodosie era gelos.

Călugărul-amant: Teodosie era gelos. Eu ți-am spus că Teodosie nu-mparte nimic cu nimeni. În momentul în care ai luat ceva de la Teodosie, te nenorocește.

„Cristi”: Dar mă doare-n p… pe mine. Teodosie e puternic și bravo lui! Dar ce treabă avem noi, până la urmă?

În discuția telefonică, călugărul-amant al lui Aurel Bălășoiu și „Cristi” mai comentează excluderea lui Bălășoiu din PSD, pregătindu-și și plecarea din țară.

Apropiat de Înaltpreasfințitul Părinte Calinic ori de alte fețe bisericești, Aurel Bălășoiu a fost acuzat – în comunicatul PSD – de „încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine. Detalii aici.

Arhiepiscopia Tomisului solicită dovezi

„IPS Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălășoiu, pe care l-a văzut doar la slujbele oficiate pentru un bolnav, apropiat al deputatului. Dacă cineva acuză pe IPS Teodosie, trebuie să prezinte și dovezi, altfel acuzele devin calomnii”, se arată într-un comunicat transmis pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Tomisului.

Cristi Călin a explicat pentru Adevărul că numele arhiepiscopului Tomisului și cel al șoferului său apar în anumite dovezi scrise și video pe care le deține.

„Am pus aceste dovezi la dispoziția Bisericii, nu a procurorilor deoarece ei nu au competență, nefiind infracțiuni”, a spus Cristi Călin, conform sursei citate.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW