Sunday, June 16, 2024
Jurnalism corect


Nereguli la două localuri de fiţe din Capitală: Activitatea Bamboo, suspendată după organizarea unei petreceri. Primarul Sectorului 2: Nu vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum/ Se analizează închiderea restaurantului Loft

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 28 martie 2021 Etichete: , ,

Activitatea clubului Bamboo din Capitală a fost suspendată ca urmare a amplasării unui cort pentru organizarea unei petreceri. Edilul Sectorului 2 menționează că nu exista autorizație pentru construcția respectivă, iar petrecerea a fost organizată în ciuda controalelor efectuate în urmă cu câteva zile. De asemenea, poliţiştii au amendat proprietarii localului loft, din Herăstrau, şi se analizează posibilitatea suspendării activităţii.

Radu Mihaiu: Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie, operează fățiș în afara legii

„În seara asta la Bamboo: Poliția Română, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică, Serviciul de investigare a criminalității economice. Nu ne jucăm, legea e lege pentru toți.

Sancțiuni aplicate: amendă și suspendarea activității.

Una dintre cele mai mari probleme a României e că unii se cred mai cu moț. Înșurubații politici, sponsorii rețelelor de influență și alți bișnițari conectați la cine trebuie, operează fățiș în afara legii. Pentru că pot. Pentru că li s-a permis. Pentru că au ajuns să creadă că au moștenit țara întreagă și pe noi toți ceilalți la pachet.

Eu nu permit așa ceva.

Zilele trecute Poliția Locală a descoperit că la fostul club Bamboo se construiește un cort deși nu au autorizație. Nici nu aveau cum să aibă, spațiul respectiv e sit arheologic protejat și nu se poate construi pe el nimic. Au documentat cazul și au formulat o plângere penală, conform procedurilor. Totuși, povestea nu s-a terminat aici. Au continuat. Locuitorii din zonă ne-au transmis că se lucrează în continuare, ba mai mult, se făceau probe de sunet. Se pregăteau să organizeze petreceri de fițe în ciuda pandemiei.

Joi eram pe teren și fiind în zonă am zis să verific personal ce se întâmplă. Nu mi s-a permis accesul. Ieri dimineață am revenit, alături de Poliția Română și Poliția Locală. Și-au organizat un cort cu mese, lumini, inclusiv candelabre. Administratorii nu au fost de găsit. Nu putea nimeni de acolo să explice ce se întâmplă. Tăceau mâlc și dădeau din umeri.

Azi au dat drumul la petrecere, dar eram pregătiți. Toate instituțiile cu competențe pe zona de activitate din acest caz fuseseră alertate. S-a aplicat legea la virgulă. Și s-a suspendat activitatea.

NU vor organiza petreceri ilegale acolo. NU vor funcționa fără autorizație. NU vor putea ocoli legea cum au fost obișnuiți până acum. Dacă vor să deschidă ceva, orice, acolo sau oriunde, trebuie să respecte procedurile în vigoare. Altfel nu se poate”, a scris edilul pe Facebook.

Clubul Loft, sancționat. Se analizează posibilitatea suspendării activității

Sâmbătă, polițiștii au făcut controale la mai multe localuri din zona Herăstru.

„Un operator economic a fost sancționat contravențional cu amendă de 10.000 lei conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu suma de 2.000 lei conform Legii nr 333 din 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, pentru nefuncționarea sistemului de supraveghere video. Direcția de Sănătate Publică a constatat și aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 30.000 de lei pentru încălcarea unor prevederi din domeniu.
Totodată, având în vedere că operatorul economic a mai fost sancționat, este analizată de către Direcția de Sănătate Publică și măsura de suspendare a activității”, transmite Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat, pentru Main News, că este vorba despre clubul Loft.

Sursa foto: Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/activitatea-clubului-bamboo-suspendata-dupa-organizarea-unei-petreceri-primarul-sectorului-2-nu-vor-organiza-petreceri-ilegale-acolo-nu-vor-functiona-fara-autorizatie-nu-vor-putea-ocoli-legea-cum/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More here to that Topic: mainnews.ro/activitatea-clubului-bamboo-suspendata-dupa-organizarea-unei-petreceri-primarul-sectorului-2-nu-vor-organiza-petreceri-ilegale-acolo-nu-vor-functiona-fara-autorizatie-nu-vor-putea-ocoli-legea-cum/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW