Wednesday, June 16, 2021
Jurnalism corect


Activistul de mediu Octavian Berceanu, numit oficial în funcția de comisar general al Gărzii de Mediu: Îmi doresc sistem de urmărire al deșeurilor

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 11 martie 2021

La propunerea USR PLUS, Octavian Berceanu a fost numit, joi, în funcția de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu.

Octavian Berceanu a precizat că preia mandatul cu două obiective clare. Primul este legat de digitalizarea instituției, astfel încât cetățenii să fie informați cu privire la urmările sesizărilor pe care le fac. Un al doilea obiectiv al noului comisar general privește implementarea „Sistemului de Urmărire al Deșeurilor”, similar SUMAL pentru masa lemnoasă, pentru ca instituțiile statului să poată avea în timp real cantitățile de deșeuri transportate, traseul mijloacelor de transport al deșeurilor, cantitățile sortate, reciclate, depozitate sau incinerate pe categorii de deșeuri, volume si cantități.

Oficial, comisar general, cu rang de secretar de stat, al Garzii Nationale de Mediu!
Imi doresc din tot sufletul 2…

Publicată de Octavian Berceanu pe Joi, 11 martie 2021

Cine este Octavian Berceanu

Octavian Berceanu este de profesie inginer silvic iar în ultimii ani a fost printre cei mai activi militanți împotriva depozitării ilegale a deșeurilor în jurul Bucureștiului. S-a deplasat în repetate rânduri, singur sau însoțit de echipe de filmare, pe terenurile virane din jurul Capitalei pentru a-i surprinde pe cei care aruncau ilegal deșeurile.

În perioada 2016-2020, Octavian Berceanu a fost consilier general în CGMB București.

Sursa foto: Facebook / Octavian Berceanu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW