Wednesday, December 1, 2021
Jurnalism corect


Accidentul rutier din Ialomița: cele două victime de la Spitalul Floreasca sunt încă în stare gravă

By Andreea Traicu , in Fara categorie Stirile zilei , at 7 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Cele două victime internate la Spitalul de Urgență Floreasca în urma accidentului rutier din județul Ialomița sunt încă în stare gravă și vor rămâne în continuare la terapie intensivă, a declarat în această dimineață ministrul sănătății, Sorina Pintea

Cele două paciente internate la Spitalul Floreasca au trecut de faza critică, însă, din cauza politraumatismelor care necesită intervenții medicale complexe vor rămâne în continuare la terapie intensivă. Ambele au afecțiuni ortopedice dar și traumatisme cranio-cerebrale.

O altă victimă, de 19 ani, aflată în stare gravă, este internată la Spitalul Bagdasar Arseni din București. Ea  a fost detubată, e conștientă, dar încă este în risc vital.
Pacienta de 19 ani a fost transporată cu elicopterul de la Slobozia la Spitalul Bagdasar Arseni, după ce a trecut printr-o operație de splină.

Zece persoane au murit, iar alte şapte au fost grav rănite sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un TIR şi un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul că şoferul TIR-ului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte răniţi sunt tot angajaţi ai companiei.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW