Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Accident rutier grav în București: Un microbuz nu a acordat prioritate unei ambulanțe/ Mai multe persoane au fost rănite

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 ianuarie 2020 Etichete: , , ,

Un accident rutier în care au fost implicate 21 de persoane a avut loc, joi seară, pe Calea Plevnei din București. O ambulanță care circula pe Știrbei Vodă cu semnalele optice și acustice în funcțiune a pătruns în intersecție, unde s-a ciocnit cu un microbuz care nu a acordat prioritate. În urma impactului, ambulanța a fost proiectată în alte trei autoturisme care erau oprite pentru a acorda prioritate.

În urma accidentului rutier au fost rănite șase persoane, patru fiind din ambulanță: pacientul, șoferul, medicul și asistentul. Celelalte două persoane sunt o fată de 16 ani și un adult. Aceștia au fost transportați la spitalele Universitar, Floreasca și Grigore Alexandrescu.

Potrivit Brigăzii Rutiere, conducătorii autovehiculelor implicați în accidentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii efectuează cercetări la fața locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/accident-rutier-grav-in-bucuresti-un-microbuz-nu-a-acordat-prioritate-unei-ambulante-mai-multe-persoane-au-fost-ranite/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *