Friday, May 24, 2024
Jurnalism corect


Accident pe Dunăre/Conducătorul unei ambarcațiuni, sub influența alcoolului UPDATE

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 20 august 2023 Etichete: , , ,

O ambarcaţiune a intrat în coliziune, duminică, cu o barjă ancorată pe fluviul Dunărea, iar în urma impactului cinci persoane au fost rănite şi cele două nave au fost avariate. Potrivit Serviciului  Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi, accidentul s-a  produs la  km 373, în zona Chiciu.

La data de 20 august a.c., în jurul orei 05.30, polițiștii Serviciului Județean de Poliție Transporturi Călărași au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că o ambarcațiune în care se află 5 persoane plutește în deriva pe fluviul Dunărea, km 373, în zona Chiciu. Din primele cercetări a reieșit faptul că ambarcațiunea în cauză a intrat în coliziune cu o barjă ancorată pe fluviul Dunarea, iar în urma impactului a rezultat vătămarea corporală a celor 5 persoane și avarierea celor două nave. Echipa operativă deplasată la fața locului a preluat și transportat cele 5 victime în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a transmis a transmis IPJ Călăraşi.

Conducătorul ambarcaţiunii a fost testat alcoolscop, rezultând o valoare 0,16 mg/l alcool în aerul expirat. Acesta a fost testat şi cu un aparat DrugTest, rezultatul fiind negativ. A fost întocmit dosar pentru ucidere din culpă.

 

Sursă foto: Apele Române

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW