Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Accident în Capitală. Două tramvaie s-au ciocnit. Șase persoane rănite, transportate la spital – FOTO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 27 mai 2020 Etichete: , , , , ,

Un accident rutier a avut loc între două tramvaie a avut loc, joi, în Capitală. După tramvaie de pe linia șapte și 11 s-au ciocnit.

UPDATE. 7 persoane asistate de echipajele smurd, dintre care 6 au fost transportate la spital (printre care si un vatman)

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate. Accidentul a avut loc în sectorul 4 al Capitalei, în intersecția dintre șoseaua Olteniței și șoseaua Giurgiului.

La acest moment sunt șapte persoane rănite cu leziuni ușoare, potrivit precizărilor făcute de IGSU.

La fața locului acționează patru ambulanțe SMURD și o autospecială pentru victime multiple. Trei pacienți urmează să fie transportați la spitalul Bagdasar. Încă patru persoane rănite vor fi transportate la spitalele Sf Ioan și Universitar.

Conducătorul tramvaiului liniei șapte care se deplasa pe șoseaua Oltenitei către șoseaua Giurgiului nu ar fi schimbat macazul și a intrat în coliziune frontală cu tramvaiul liniei 11 care circula regulamentar.

La fața locului se face cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele accidentului.

Vatmanii au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0. Tramvaiele sunt stocate pe ambele sensuri.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • Care sunt detaliile principale ale accidentului rutier care a avut loc în sectorul 4 al Capitalei, în intersecția dintre șoseaua Olteniței și șoseaua Giurgiului? Câte persoane au fost rănite și cum a fost organizată intervenția de urgență? visit us Telkom University

  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/accident-in-capitala-doua-tramvaie-s-au-ciocnit-sapte-persoane-ranite-trei-vor-fi-transportate-la-spital/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *